fbpx

Happie Healthie Online

Wij werken samen aan het vormen en vasthouden van een gezonde leefstijl. Doe je mee?

Leden van Happie Healthie Online werken samen aan het vormen en vasthouden van een gezonde leefstijl door elkaar te helpen om antwoorden te vinden op vragen die geen pasklaar, eenvoudig of Google-baar antwoord hebben.

We streven o.a. naar gewichtsverlies, actiever leven, een betere balans en meer 'grip op de dip'. Hierdoor komen we lekkerder in ons vel, verminderen we gezondheidsrisico's op de langere termijn en ervaren we nu al meer vreugde, energie en kwaliteit van leven.

Met oprecht enthousiasme stimuleren we elkaar continu om een niveau dieper bij jezelf te rade te gaan en keuzes te maken die bijdragen aan een verbeterde fysieke, mentale en spirituele gezondheid. Experts helpen je hierbij op weg met kennis, coaching, handige tools en online programma's.

Happie Healthie Community

Samen zijn wij jouw stok achter de deur. Word ook een Happie Healthie!

Voordelen voor leden

Een netwerk van Happie Healthies

Uitdagingen

Premium posts

LIVE leefstijl inloopspreekuur

Korting op online trainingen

Live & All-member chat

Ambassadeurs programma

Stellingen

GRATIS downloads

Meer redenen waarom je lid wilt worden

24/7 & ECHTE MENSEN

De Happie Healthie club is een platform waar 24/7 dingen gedeeld worden en waar enkel echte mensen op te vinden zijn. Mensen die passie hebben voor gezondheid en geluk. Omring jezelf met hen, maak contact en wissel ervaringen uit. Grote kans dat ze precies weten waar jij het over hebt!

Geweldig!

HET GAAT OM JOU

Jij en jouw gezondheid en geluk staat centraal. De Happie Healthie club is een sleutel element in jouw persoonlijke pad naar gezonde gewoonten en persoonlijk geluk. Voel je geinspireerd, leer nieuwe dingen en verbreed je horizon zodat er plaats ontstaat voor nieuwe ideeën en opvattingen.

Spannend!

PLEZIER & VRIENDSCHAP

Stel je open, deel je worstelingen en vier je successen. Het maakt niet uit waar je woont, hoe oud je bent of wat je achtergrond is; omarm de kans om met gelijkgestemde Happie Healthies in contact te komen in deze veilige en respectvolle online ontmoetingsplaats.

Hallo nieuwe vrienden!

GEEN RECLAME

The Happany is de eigenaar van De Happie Healthie club. We vinden dat er geen plaats is voor (ongevraagde) reclame in jouw tijdlijn. Hiermee onderscheiden we ons, houden we de community schoon en gefocused op datgene waarvoor je lid bent geworden; jouw stok achter de deur!

Perfect!

MOBIEL TOEGANKELIJK

Wij gaan waar jij ook gaat want De Happie Healthie club is eenvoudig en overal toegankelijk via een app. Lees de laatste updates, neem deel aan een live chat event, update de status van je uitdaging of beantwoord een van de stellingen als je tussendoor wat tijd over hebt of op zoek bent naar inspiratie.

Super simpel!

COMING SOON

Sneak peak

Bekijk deze video van Happie Healthie Online om een idee te krijgen hoe de members-only omgeving eruit ziet!

GRATIS 7-dagen proefperiode

Happie Healthie Online biedt nieuwe leden een GRATIS 7-dagen proefperiode om zelf te ervaren hoe het voelt, hoe je kunt bijdragen en wat de voordelen zijn.

Jij kunt ook een Happie Healthie worden!

Happie Healthie Online voegt waarde toe aan het offline leven van haar leden. Iedereen kan lid worden. Het enige wat je hoeft te doen is een lidmaatschap kiezen en we verwelkomen je met open digitale armen, in het bijzonder als je

... gemotiveerd bent om van JEZELF jouw #1 prioriteit te maken;

... een passie hebt voor alles wat met leefstijl, welzijn, geluk en gezondheid te maken heeft;

... graag actief deelneemt en betekenisvolle gesprekken wilt voeren met mensen die dezelfde interesses hebben;

... klaar bent om nieuwe gewoonten te ontwikkelen, beter geïnformeerde keuzes te maken, en bij te dragen aan onze gezamenlijke missie: een gelukkig gezonde leefstijl!

Community_Join

Memberships

Kies het lidmaatschap dat het beste bij jou past.

Maand lidmaatschap

$ 19,99 per maand, excl. BTW

Jaar lidmaatschap

$ 119,99 per jaar, excl. BTW