fbpx

Individuele leefstijlcoaching

Voor persoonlijke en individuele leefstijlcoaching (1-op-1) kun je bij ons kiezen voor een abonnement, programma of losse sessies.

Abonnementen

Een gezonde leefstijl komt niet zomaar aanwaaien; het kost tijd om te leren, nieuwe dingen en manieren uit te proberen en een balans en routine op het gebied van voeding, bewegen, energie en slaap te vinden die bij je past.

Een abonnement is een duurzame vorm van leefstijlcoaching en stelt je in staat om gedurende een langere periode onder begeleiding van een personal coach aan een gezonde leefstijl te werken. Je hebt regelmatig contact met je leefstijlcoach en krijgt support in elke fase van jouw ontwikkelproces. Ook vind je o.a. een inspiratie en tips van mensen in de online Happie Healthie ledenclub die, net als jij, belang hechten aan een gezonde leefstijl.

In welke fase van een gezonde leefstijl zit jij?
Heb je behoefte aan intensieve begeleiding om je leefstijl te veranderen of wil je liever een helpende hand om het vol te houden?

Onze abonnementen hebben een looptijd van 1 jaar, daarna zijn ze evt. maandelijks opzegbaar.

VERANDEREN

Jij bent toe aan een leefstijl make-over: je wilt gezondheidsrisico's verkleinen, een fitter gevoel, blijvend gewicht verliezen, en lekkerder in je vel zitten. Je bent serieus, gemotiveerd en bereid om dingen anders te gaan doen.

Uitgebreide intake
Health Check
2x per maand coachingssessie (45 min)
Elke maand een lichaamsmeting

+BONUS:
Lidmaatschap Happie Healthie Club t.w.v. € 13,99 per maand
Leefstijl Design Masterclass t.w.v. €199,- (bij jaarbetaling)

€ 149,- | per maand
(je ontvangt 10% korting als je kiest voor een jaarbetaling)

VOLHOUDEN

Je hebt al een fijne, gezonde balans gevonden die bij jou past. Toch heb je ook met regelmaat behoefte aan een klankbord, vraagbaak, stok achter de deur en/of stemmetje in je hoofd die je op het gezonde pad houdt.

Uitgebreide intake
Health Check
2x per maand mini coaching (20 min)
1x per kwartaal lichaamsmeting

+BONUS:
Lidmaatschap Happie Healthie Club t.w.v. € 13,99 per maand
Leefstijl Design Masterclass t.w.v. €199,- (bij jaarbetaling)

€ 69,- | per maand
(je ontvangt 10% korting als je kiest voor een jaarbetaling)

"In the end we only regret the chances we didn't take"
Door Lewis Carroll, Britse schrijver van o.a. Alice's Adventures in Wonderland

Programma's

De vorming van een gezonde(re) leefstijl vergt focus, aandacht en commitment. Je leert om andere keuzes te maken en wat alternatieven kunnen zijn voor je huidige patronen en routines.

Deelname aan een van de individuele leefstijlcoaching programma's betekent dat je gedurende een korte of langere periode intensief aan de slag gaat met je leefstijl. Tijdens het traject heb je vaak contact met de leefstijlcoach die je helpt om stappen te zetten in de richting van de doelen die jij voor jezelf gesteld hebt. Daarnaast ben je ook lid van het netwerk van Happie Healthies waar je support krijgt van gelijkgestemden en een hoop nuttige informatie kunt vinden.

Ben je klaar om gedurende een bepaalde periode laserfocus op je leefstijl toe te passen?

KICKSTART

Breng je huidige leefstijl in kaart en bepaal waar jij de focus voor verandering wilt aanbrengen.

Uitgebreide intake
Health Check
4x mini coaching
1x resultaat sessie
Post-program check-up
2x lichaamsmeting (before & after)
Incl. handouts, oefeningen & informatiemateriaal

+BONUS:
3 maanden lidmaatschap Happie Healthie Club t.w.v. € 59,97
Leefstijl Design Masterclass t.w.v. € 199,-

€ 475,- | 28 dagen

BOOST

Leer andere keuzes maken en geef je huidige gewoonten een gezonde boost.

Uitgebreide intake
Health Check
4x coachingssessie (45 min)
3x mini coaching
3x telefonisch contactmoment
1x resultaat sessie
Post-program check-up
4x lichaamsmeting (before & after)
Incl. handouts, oefeningen & informatiemateriaal

+BONUS:
1 jaar lidmaatschap Happie Healthie Club t.w.v. € 119,99
Leefstijl Design Masterclass t.w.v. € 199,-

€ 1299,- | 12 weken

(bij betaling ineens, of € 450,- per 4 weken)

360º TURNAROUND

Op verzoek kunnen we een maatwerk programma samenstellen.

Dit kan wenselijk zijn bij veelvuldig ge-jojo, wanneer er (een medische) noodzaak is voor intensievere begeleiding in korte tijd, of juist over een langere periode.

Neem contact op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Losse coachingssessie

Het kan zijn dat je je nog niet meteen wilt committeren aan een abonnement of programma. En dat is prima! Daarom bieden we ook losse coachingssessies aan. Deze betaal je per keer en vooraf (je betaalbewijs is je afspraakbevestiging).

De 1e afspraak is altijd een intake.

Uitgebreide intake incl. Health Check - 75 min

€ 149,-

Coachingsessie - 50 min

€ 99,-

Wat levert individuele leefstijlcoaching je op?

Gezondheidsvoordelen
In veel gevallen veroorzaken overgewicht, inactiviteit, slaapproblemen en/of veel stress vroeg of laat gezondheidsproblemen. Zelfs kleine leefstijlaanpassingen en gewichtsverlies kunnen je gezondheid al ten goede komen. Je krijgt meer energie, slaapt beter, voelt je veel comfortabeler en hebt (mogelijk) minder medicatie nodig.

Balans
Leer hoe je een gezonde balans houdt tussen goed voor jezelf zorgen, genieten van het leven, er voor anderen zijn en soms ook gewoon doen wat gedaan moet worden.

Focus
Jij bent degene die voor jou bepaalt welke leefstijl keuzes je maakt, niemand kan het voor je doen. Bepaal welke doelen jij wilt stellen om je gezondheid te verbeteren en focus je hierop.

Bewustzijn
Krijg inzicht in je huidige gedrag en wat je valkuilen zijn. Leer hoe je het beste omgaat met uitdagingen vanuit je sociale kring en leefomgeving als onderdeel van je leven.

Volhouden & Toekomst
Ervaar door te proberen welke veranderingen vol te houden zijn. Vorm een beeld bij wat je nodig hebt voor een leefstijl die je gezondheid ten goede komt, zowel nu als in de toekomst.

Cadeautje aan jezelf

Coaching is echt een cadeautje aan jezelf. Gun jezelf de tijd en ruimte om voor jezelf helder te krijgen wat werkelijk belangrijk is voor je. Leer nieuwe dingen over voeding, beweging, slaap en ontspannen. Definieer wat 'gezond zijn' voor jou betekent, wat je wilt veranderen en hoe je succesvol gaat zijn.

The Happany-leefstijlcoaching_Cadeautje aan jezelf