fbpx

Organisatie & Vitaliteit

Organisatie & vitaliteit is belangrijk, tenslotte brengen velen van ons een groot deel van onze week (en ons leven) door op het werk. En omdat er dus veel tijd, energie en creativiteit mee gemoeid is speelt de werkplek een belangrijke rol in hoe we ons voelen. Als gevolg hiervan kunnen zaken zoals de sfeer, arbeidsomstandigheden, sociale interacties met collega's, gevoel van waardering en voldoening het verschil maken in de mate waarin de werkplek als gezond en gelukkig ervaren wordt.

Gezonde plek, Gelukkige werknemers!

Leefstijl/Vitaliteit coaching

Workshops

Projectmanagement

Advies

Al onze diensten zijn zowel in het Nederlands als Engels beschikbaar.

Neem contact op

Wij stemmen onze diensten af op jouw wensen, doelen en organisatie type. Neem contact op voor een afspraak om de mogelijkheden voor een gelukkig gezonde werkplek binnen jouw organisatie te bespreken. Wij maken graag een persoonlijk en passend voorstel in aansluiting hierop.

info@thehappany.com

06-48421219

Waarom u wilt investeren in gezondheid en geluk

De leefstijl, gezondheid en het geluk van je medewerkers is niet jouw verantwoordelijkheid. Echter, als werkgever maak je wel 'gebruik' van een groot deel van het leven, de energie en tijd van je werknemers. Je hebt daarom een groot belang in hun gezondheid en welzijn. Het is de voorwaarde voor hen om een waardevolle bijdrage aan je organisatie te kunnen leveren.

happy healthy workplace services_coaching

Leefstijl/Vitaliteitscoaching

Duurzame inzetbaarheid staat op de agenda van elke HR manager. En niet geheel toevallig want met een vergrijzende arbeidsbevolking en arbeidsmarkt tekorten is het noodzakelijk om zuinig te zijn op de medewerkers die je hebt. Tenslotte, medewerkers die gezond, vitaal en betrokken zijn voelen zich vaak ook goed, zijn minder afwezig en in staat om goed te functioneren.

Desalniettemin zijn er veel mensen die - vaak in stilte - worstelen om zichzelf fysiek, mentaal en spiritueel gezond te houden. Mogelijk heb jij ook medewerkers die gebukt gaan onder overgewicht, gebrek aan voldoende dagelijkse beweging, teveel stress en/of een beetje richtingloos zijn in het leven.

Leefstijl & Vitaliteitscoaching kan hen helpen om kernwaarden te definiëren en focus aan te brengen op datgene wat echt belangrijk is. Het is de eerste stap richting het maken van leefstijlveranderingen die bijdragen aan het geluk en de gezondheid van je medewerkers, zowel privé als op het werk.

Voorbeelden van coaching onderwerpen zijn o.a.:

 • Verbeteren BMI (minder gewicht, meer beweging)
 • Balans tussen werk/ familie/vrienden/etc
 • Vergroten van de veerkracht
 • Gezonde slaap en ontspanning patronen
happy healthy workplace services_workshop

Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan binnen het thema van vitaliteit, leefstijl, gezondheid en geluk. Deze kunnen gerelateerd worden aan de werkplek of meer focussen op de persoon achter de werknemer.

Uiteraard worden alle workshops afgestemd op jouw wensen, organisatie en type werknemer. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met een evt. thema wat binnen de organisatie speelt (bijv. bedrijfsjubileum o.i.d.) en is het geen probleem een brug te slaan met evt. andere workshops.

Voorbeelden van workshop onderwerpen zijn o.a.:

 • Gelukkig Gezonde Werkplek
 • Supermarkt Safari
 • PowerwalkOut
happy healthy workplace services_project management

Projectmanagement

Geluk & Gezondheid speelt continu een rol binnen elke organisatie, hier past ook een doorlopend vitaliteitsprogramma bij. Maar wil je er op bepaalde momenten ook nog wat extra aandacht en focus aan geven dan kun dit doen door bijvoorbeeld een week/maand te wijden aan specifieke thema's en onderwerpen rondom leefstijl, welzijn, gezonde gewoonten en persoonlijk geluk.

Wij kunnen een dergelijk programma van start tot eind voor jouw organisatie verzorgen. We werken nauw samen met je om het op jouw organisatie en type werknemer aan te laten sluiten en er een succes van te maken. Tevens hebben we een netwerk van professionals en experts en kunnen we verschillende activiteiten verzorgen. Denk aan masterclasses, e-learnings, workshops, fysieke activiteiten, competitieve challenges, sprekers, etc.

Voorbeelden van projecten zijn o.a.:

 • Volledig vitaliteitsprogramma
 • Vitaliteits week/maand
 • Gezondheids challenges
happy healthy workplace services_consultancy

Advies

Jij kent jouw organisatie en werknemers natuurlijk het beste maar de blik en het advies van een buitenstaander kan nieuwe inzichten geven.

Samen kijken we naar hoe jij jouw organisatie ingericht hebt en de mate waarin deze bijdraagt aan de gezondheid, welzijn en geluk van medewerkers. We zoomen verder in op belangrijke indicatoren voor verzuim, verloop en medewerkers tevredenheid. Wij presenteren een voorstel voor vitaliteitsbeleid binnen jouw organisatie waarin een gelukkig gezonde werkplek het streven is.

Voorbeelden van adviserings onderwerpen:

 • (langdurig) verzuim
 • Verloop
 • Medewerkers tevredenheid
 • Vitaliteitsbeleid

Afspraak & Offerte

Wij stemmen onze diensten af op uw wensen, doelen en organisatie type. Neem contact op voor een afspraak om uw visie van een gelukkig gezonde werkplek binnen uw organisatie te bespreken. We maken graag een persoonlijk en passend voorstel in aansluiting hierop.

info@thehappany.com

06-48421219