fbpx
Lauren Kathy

Over Lauren Kathy

leefstijlcoach | mama | ondernemer | wereldreiziger

Hoi! Mijn naam is Lauren Kathy, eigenaar en oprichter van The Happany. Als werkende moeder en leefstijlcoach staat een gezonde leefstijl voor mij centraal. Het stelt me in staat om fit, vrolijk, uitgerust en energiek te zijn zodat ik de dingen kan doen die voor mij belangrijk zijn.

Een stevige, gestructureerde basis, focus en concrete doelen helpen mij om Gezond & Gelukkig te Genieten!

Wil jij dit ook?

Ik help je op weg en ben jouw steuntje in de rug! Want te midden van een druk sociaal- en gezinsleven i.c.m. werk en professionele ambities kan het een uitdaging zijn jezelf op #1 te zetten. Ik weet er alles van 😉

"Take care of your body. It’s the only place you have to live."
Door Jim Rohn, Amerikaanse auteur van o.a. The Art Of Exceptional Living 

Meer over mij

Persoonlijk

Ik ben een typische millennial (1980's), geboren in Zuid Afrika en opgegroeid in Nederland. Rond mijn 30e is de wens voor een gelukkig hoofd en gezond lichaam steeds belangrijker geworden. Sindsdien heb ik me er veel in verdiept, een opleiding gevolgd en zijn mijn week- en dagindelingen gericht op balans en kwaliteit.

Privé geniet ik van het leven samen met mijn Tinderliefde Fabian en onze zonen Dominic & Phillip. Daarnaast ben ik dol op Micki & Maxie (@mickimaxie) - onze 2 langharige kattenboefjes - reis ik het liefst de hele wereld over, en loopt mijn hoofd vaak over van de ideeën.

The Happany_Lauren Kathy
The Happany_Lauren kathy

Professioneel

  • BSc International Business, MSc Strategic Management, Post-HBO Leefstijlcoach;
  • 15+ jaar werkervaring als project- en programma manager binnen zowel MKB als Amerikaans beursgenoteerde bedrijven;
  • Eigenaar van Happie Healthie, de online community waar we samen werken aan het lifelong werken aan het vormen en vasthouden van gelukkig gezonde gewoontes;
  • Mede initiatiefnemer van www.leefstijlcoachinghartvanbrabant.nl, platform voor vergroting van de bekendheid rondom leefstijl en leefstijlcoaching in de regio Hart van Brabant.

Achtergrond & Ervaringen

In het kader van 'niets menselijks is ons vreemd'... Zolang ik me kan heugen heb ik moeite gehad om een gezond gewicht te krijgen, en te behouden. Sporten deed ik tot een paar jaar geleden niet - in geen enkele vorm - en ook de algemene basis Beweegrichtlijnen haalde ik bij lange na niet. Daartegenover stond dat ik groot fan was van o.a. kant-en-klare maaltijden, take-away, chips, nootjes, chocola(!) en pizza. Tel daarbij op dat ik rookte, regelmatig uit eten ging en mijn favoriete hobby 'borrelen' was. Op dat moment genoot ik ervan, en ik heb ook zeker geen spijt, maar het was geen formule voor een gezond lijf. En ik was er ook niet happy mee. Als kers op de taart kwam de man met de hamer langs; begin 30 en opgebrand, burned out, moe, futloos, te zwaar, geen kracht, geen energie en geen conditie.

Er ging een knop om; dit moest anders. Naarmate ik me er steeds meer in verdiept heb, kennis en inzichten opdeed, en de (langetermijn) risico's van een ongezond leefstijlpatroon inzag lukt het me steeds beter om andere keuzes te maken. Keuzes die niet alleen nu-leuk/lekker/makkelijk/fijn zijn, maar vooral ook bijdragen aan een toekomst waarin ik gezond en gelukkig kan blijven genieten van mijn leven en al wat het te bieden heeft.

Hoe dan? Ik ben niet roomser dan de Paus. Ook als leefstijlcoach ga ik nog steeds graag borrelen en uit eten, chocola smaakt me op elk moment van de dag/week/maand goed, mijn account bij Thuisbezorgd is nog altijd actief en ook een wijntje sla ik niet af. Maar door te kiezen voor kwaliteit, balans te houden, timing toe te passen en een basisstructuur te volgen kan ik Gezond & Gelukkig Genieten.

The Happany_voedingsconsult

Spiegel, stok & stemmetje

Gedurende mijn eigen persoonlijk proces, waarin ik stap-voor-stap leer en invulling geef aan gezonde gewoonten die bij mij passen, spreek ik veel mensen die worstelen met dezelfde of vergelijkbare uitdagingen rondom een gezonde leefstijl voor zichzelf en hun gezin.

Ik kan het niet voor je oplossen maar ik kan je wel op weg helpen door inzicht te bieden, kennis en tips te delen en steun te geven. Beschouw mij als je spiegel, je stok achter de deur en het stemmetje in je hoofd.

Happie Healthie

In mijn visie is 'wat gezondheid & geluk voor jou betekent' de belangrijkste factor in het maken van leefstijlkeuzes. Word een Happie Healthie! Als dat aansluit bij jouw ambities dan kunnen wij het vast goed vinden met elkaar 🙂

Ik kijk ernaar uit kennis te maken!

Lieve groet, Lauren

 

PS: als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van mijn leefstijlreis kun je mijn persoonlijke Instagram account volgen @laurenkathy

Mijn blog

Op de blog pagina deel ik kennis en informatie over leefstijl gerelateerde onderwerpen, persoonlijke verhalen, recepten & nieuwtjes.
Like de Facebook pagina van The Happany om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe posts.