fbpx

Over The Happany

Welkom bij The Happany, de (online) dienstverlener for a happy healthy YOU!

The Happany is ontstaan vanuit een passie voor alles wat met leefstijl, welzijn, gezondheid en geluk te maken heeft. We dagen je uit om een prioriteit te maken van 'wat gezondheid en geluk voor jou als individu betekent'!

Gezondheid & Geluk

Wij willen je aanmoedigen, bekrachtigen en begeleiden in jouw pad naar een gelukkig gezond leven. Dit doen we o.a. door verschillende coachingsprogramma's, PowerWalkOuts, Health Check, persoonlijk voedingsadvies, en een aantal online courses. Daarnaast houden we ons ook bezig met vitaliteit en welzijn op de werkvloer.

Word ook een Happie Healthie!

Vanuit The Happany willen we graag informeren, inspireren en verbinden. We doen dit via onze blog, social media posts en onze members-only Happie Healthie club.

Zet jezelf op #1!

We kijken ernaar uit iets van je te horen!

Ontmoet HAPPIE HEALTHIE, ons lachebekje!

HAPPIE HEALTHIE is het logo van The Happany; het is ons lachebekje. Hij toont vol trots zijn frisse felle kleurtjes en straalt van geluk en gezondheid. Dit in combinatie met het cirkeltje van routine; je weet wel, die waar we allemaal elke dag, week, maand en jaar doorheen gaan. Ons leven is een aaneenschakeling van leefpatronen, en die zijn voor iedereen nét even anders.

HAPPIE HEALTHIE is er om een glimlach op je gezicht te toveren en je te herinneren dat JIJ de sleutel in handen hebt als het gaat om zijn wie je wilt zijn. Elke dag biedt nieuwe kansen om JEZELF jouw #1 prioriteit te maken.

Je kunt nooit te laat zijn als het gaat om aanleren van gezondere gewoonten of om datgene te doen waardoor jij de gelukkigste persoon op aarde bent. Laat je leven van waarde zijn, voor JOU. Word ook een HAPPIE HEALTHIE.

HAPPIE logo of The Happany