fbpx

PowerWalkOut

Een betere conditie, vet verbranden, sterkere spieren, een frisse neus en meer energie met de PowerWalkOut!

Tijdens de PowerWalkOut lopen we in een stevig tempo (power walking) en doen we onderweg verschillende spierversterkende oefeningen. Deze sportieve looptraining is een eenvoudige en gezellige manier om meer te bewegen, af te vallen en je gezondheid te verbeteren.

Power walking in geen hardlopen, geen wandelen en geen joggen. Je hebt altijd 1 voet aan de grond en nog nét voldoende adem over om te praten. De kans op blessures is heel klein waardoor de PowerWalkOut geschikt is voor (bijna) iedereen die kan lopen.

Kom je ook lekker stevig doorstappen in de frisse buitenlucht van Goirle & Tilburg?

LET OP!

I.v.m. zwangerschap zullen er tot nader bericht geen PowerWalkOut trainingen verzorgd worden. 

"Powerwalking is 100% hip!"

Trainingen

PowerStart

Een fijne voorbereiding, speciaal voor nieuwe deelnemers, om vervolgens aan te kunnen sluiten bij de PowerWalkOut trainingen.

Tijdens deze beginnerscursus maak je in 3 lessen van 1 uur rustig kennis met de PowerWalkOut. Er wordt aandacht besteedt aan de power walk looptechniek, je oefent de meest voorkomende spierversterkende oefeningen en we voeren de afstand en het tempo elke week een beetje op.

Dag, tijdstip & locatie
De PowerStart lessen zijn op zaterdagochtend van 08.30 - 09.30 uur gedurende 3 opeenvolgende weken. We verzamelen hiervoor op de hoek Rillaersebaan/Abcovenseweg in Goirle.

Prijs: €24,-
De eerstvolgende PowerStart begint op:
Onbekend (i.v.m. zwangerschap)
PowerWalkOut

PowerWalkOut

Na een dag werken nog even naar buiten om te sporten, heerlijk! Adem een paar keer diep in en laat de stress en spanning in je lijf los. Geniet van de mooie omgeving en gezelligheid van de groep terwijl je al lopend vet verbrand en je conditie verbeterd. Je voelt je gegarandeerd topfit bij thuiskomst!

We starten altijd met een opstart kilometertje en een aantal oefeningen om je spieren los te maken. Vervolgens lopen we met gemiddeld 6-7 km/uur een route door Goirle en/of de nabijgelegen natuur. Tussendoor doen we een aantal spierversterkende oefeningen en we sluiten de training af met een paar rustige uitloopmeters en strekoefeningen.

Met de PowerWalkOut train je samen met een groep van max. 10 deelnemers. De route varieert waardoor het niet snel saai wordt. Naast dat het superleuk en gezellig is, is de PowerWalkOut ook echt een intensieve looptraining en dat betekent dat er natuurlijk wel gewerkt moet worden. Je hartslag gaat omhoog en er zal vast en zeker een zweetdruppeltje verschijnen!

Wij nemen de PowerWalkOut training en organisatie ervan serieus en waarderen het als jij dat ook doet. Door je aan te melden maak je een sportafspraak met ons, en dat is tegelijk ook je stok achter de deur als de bank lonkt 😉

Dag, tijdstip & locatie
De PowerWalkOut trainingen zijn wekelijks op dinsdagavond van 19.45 - 21.00 uur. We verzamelen op verschillende locaties in & rondom Goirle - afhankelijk van de route. Like de Facebook pagina voor een overzicht en om up-to-date informatie te ontvangen.

Prijs
  • €65,- voor 10 trainingen (4 maanden geldig)
  • €25,- per maand

Waarom de PowerWalkOut de ideale workout is

Mannen en vrouwen van alle leeftijden 18+ kunnen meedoen

Het helpt om het risico op diabetes type II te verkleinen

Het is een sociale, gezellige & leuke manier om in beweging te zijn

Vele gezondheidsvoordelen (hart, vaten, cholesterol, bloeddruk)

Het versterkt je spieren en geeft je meer kracht

Draagt bij aan vermindering van centimeters (buik)omvang, je komt strakker in je vel

Laagdrempelig: meedoen vraagt geen grote investering

Helpt bij het behalen en vasthouden van een gezond gewicht

Verbeterd je weerstand tegen ziektes & virussen